series en specials

SERIES
"Dit zouden we vaker moeten doen" - die uitspraak horen we regelmatig na een theaterbezoek. En toch komt het er niet van. Om allerlei redenen: niet goed weten wat te kiezen - vergeten in de agenda te zetten - te lang gewacht en de voorstelling ondertussen uitverkocht...

Wel, wij bedachten dat wij het u makkelijker kunnen maken. Net als de Belastingdienst. Maar dan wél leuk!

Gemak dient de mens, en daarom geven wij u graag een aantal suggesties aan de hand. Dit in de vorm van vier zorgvuldig samengestelde series. U koopt één keer kaarten en bent - cultureel gezien - voor het hele seizoen onder de pannen.

U kunt de series bestellen aan onze kassa. Dat kan ook telefonisch via tel. 020 624 23 11.


DE VIER SERIES OP EEN RIJ
Er zijn vier series, die elk bestaan uit drie voorstellingen: Ken uw Klassiekers, Wereldklasse, Beproefde Successen en Voorlopers.

SPECIALS
Laat u (ver)leiden door onze Specials. Als Stadsschouwburg organiseren we ieder jaar een aantal minifestivals rondom een thema, maker of gezelschap.

Die specials bestaan uit meerdere voorstellingen en de evenementen die we daaromheen programmeren. Muzikale optredens, debatten of literaire programma's, bijvoorbeeld. Vaak is er ook een randprogramma en een themamenu in ons café-restaurant. Een voorbeeld hiervan is Brandhaarden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen ? Meld u aan voor de nieuwsbrief of word lid van onze facebook of volg ons op twitter.