STanislavski in de stadsschouwburg

   

 

 


Stanislavski

Stanislavski is gevestigd in de Stadsfoyer van de Stadsschouwburg en open van 10.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ’s avonds (op vrijdag & zaterdag tot 03.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 01.00 uur). Hier komen kunst, cultuur, gastvrijheid en horeca op een bijzondere manier samen. Iedereen met een passie voor cultuur, lekker eten en een goed glas wijn of een mooie cappuccino is welkom.

Theatermenu
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u in Stanislavski ook genieten van een speciaal driegangen theatermenu voor slechts € 29,-. U kunt in alle rust genieten van de drie gangen, die anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling worden geserveerd. 

Reserveren kan in combinatie met uw theaterkaarten via de kassa van Stadsschouwburg Amsterdam (020 624 23 11) of online: klik op ‘agenda’ en selecteer de gewenste voorstelling. Als u verder gaat naar ‘kaarten bestellen’, kunt u kiezen voor het theatermenu.

U kunt het theatermenu ook los van de voorstelling reserveren of een tafel bespreken via Stanislavski op 020 795 99 95.

Bekijk hier de volledige menukaart van Stanislavski.

Evenementen en zaalverhuur
Stanislavski is meer dan alleen een café-restaurant. De stadsschouwburg biedt namelijk verschillende mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw evenement of bijeenkomst. Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact op via events@stanislavski.nl