All American Breakfast

Stadsschouwburg Amsterdam / Melkweg / BKB

  • Informatie
  • Prijzen

De President’s Night krijgt zijn vervolg met het All American Breakfast in de Stadsschouwburg Amsterdam.

Marcia Luyten (Buitenhof) is vanmorgen uw gastvrouw. In een 'late nite show-setting' wordt zij terzijde gestaan door de band Pino & His B.F.F.’s. Vanaf 7.00 uur laat Luyten met bijzondere gasten de gevolgen van de verkiezingsuitslag de revue passeren. Dat doet ze aan de hand van thema’s. Klaas Knot (president van De Nederlandse Bank en zelf een aantal jaren in de VS woonachtig geweest) bespreekt welk effect de uitslag zal hebben op de economie. Met Jaap de Hoop Scheffer (ex Navo topman) bespreekt zij de consequenties voor de Transatlantische relaties, met Prof. dr. Rob Kroes wisselt zij van gedachten over de culturele verhoudingen in de Verenigde Staten en met Hollis Kurman (voorzitter Ivy Circle, innovatieadviseur en councilmember Human Rights Watch NL) heeft zij het over culturele, zakelijke en mensenrechten issues. Speciale gast is de Consul generaal van de Verenigden Staten Randy Berry.

Regelmatig schakelen we over naar onze eigen correspondent in de VS, Michiel Vos, live commentaar geeft. Standup comedians van Boom Chigago treden op. En uiteraard ontbreken de uitslagen op groot doek niet. Dit alles onder het genot van een Amerikaans ontbijt met bagels, muffins en Amerikaanse dus slappe koffie.

Houd op Twitter @VS_2012 in de gaten voor het laatste nieuws en kijk ook op www.facebook.com/VS2012campaignwatch voor achtergronden en nieuwtjes.

duur: ca. 2 uur, geen pauze

ticket: € 20.00
kortingsprijs : € 16.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.
Stadsschouwburg Amsterdam / Melkweg / BKB
Bookmark and Share