Café Istanbul: Mogollar

Podium Mozaïek / Theater Rast / Stadsschouwburg Amsterdam

maandag 9 april 2012, 20.30
Grote Zaal

  • Informatie
  • Prijzen
  • In de media

Reis door de ontwikkeling van de Turkse Eurorock 1968 tot nu met Mogollar, Theater Rast en Meral Polat

Een heerlijke avond, geïnspireerd door de muzikale performances in de populaire cafés van Istanbul. De speciale gast op deze avond is actrice en zangeres Meral Polat, zij houdt (in het Nederlands) een theatrale vertelling met als thema 'tijdsgeest in de liederen van Mogollar in de jaren 70, 80, 90 en daarna'. Mogollar was een van de eerste rockbands in Turkije. Opgericht in 1967, experimenteerden ze met het combineren van Westerse rock, Turkse volksmuziek en het incorporeren van oude poëtische volksteksten en zo ontwikkelden ze een geheel eigen stijl, die ertoe heeft geleid dat de band vandaag de dag nog steeds een van de meest relevante rockbands van Turkije is. Tijdens Café Istanbul maken ze een reis door de ontwikkeling van de Turkse-Eurorock van 1968 tot nu."

Deze coproductie van de Stadsschouwburg Amsterdam en Podium Mozaïek wordt meegenomen in de publiciteit van Turkey Now. Zie voor het volledige programma www.turkeynowfestival.nl

duur: ca. 2 uur 50 minuten, inclusief pauze

1e rang: € 19.00
kortingsprijs : € 15.00
2e rang: € 16.00
kortingsprijs : € 11.00
3e rang: € 13.00
kortingsprijs : € 10.00
4e rang: € 10.00
kortingsprijs : € 10.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.

Stadsschouwburg Journaal, 28-2-2012

Culturele diversiteit in de Stadsschouwburg
Download pdf


Podium Mozaïek / Theater Rast / Stadsschouwburg Amsterdam
www.mogollar.org/
coproductie Stadsschouwburg Amsterdam en Podium Mozaïek
Bestel online!
Bookmark and Share