De Nachtmis

Urban Myth / Stadsschouwburg Amsterdam

  • Informatie
  • Prijzen

Het alternatief voor kerstavond, met bekende gasten, feest en muziek

De Nachtmis biedt hoop voor hen die opzien tegen de kerstsleur. Die niet bij familie op de bank willen zitten. En die niet vroom genoeg zijn voor een echte kerk. Voor al deze verloren zielen gaan de deuren van de Stadsschouwburg in de kerstnacht open. Op deze donkere avond laten bijzondere gasten hun licht schijnen over het afgelopen jaar. De mooie momenten en de absolute dieptepunten. Wees welkom in onze theaterkathedraal.

De Nachtmis is een lichthartig programma met een serieuze ondertoon. De "voorgangers" houden hun "preek". Een greep uit het programma: Kersverse wethouder Pieter Hilhorst lhoudt de politieke ontwikkelingen tegen het licht. Prem Radhakishun praat over hoe Nederlanders met elkaar omgaan. Rick de Leeuw doet de sport. Hans Aarsman laat zijn licht schijnen op het beeld in 2012. Lucretia van der Vloot brengt ons soulvolle warmte deze donkere dagen. Diederik Jekel vertelt ons het nieuwe scheppingsverhaal. Bisschop Jörgen Tjon A Fong presenteert. En Wende Snijders - geen kerstavond zonder muziek - zingt. Na De Nachtmis is het feest.

De Nachtmis is steevast snel uitverkocht, dus wees snel met reserveren.

duur: ca. 1 uur 30 minuten

1e rang: € 25.00
kortingsprijs : € 21.00
2e rang: € 21.50
kortingsprijs : € 17.50
3e rang: € 17.50
kortingsprijs : € 13.50
4e rang: € 11.00
kortingsprijs : € 10.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.
Urban Myth / Stadsschouwburg Amsterdam
www.urbanmyth.nl
Regie Jörgen Tjon A Fong
Met Pieter Hilhorst, Wende Snijders, Prem Radhakishun, Rick de Leeuw, Hans Aarsman, Lucretia van der Vloot, Diederik Jekel
Bestel online!
Bookmark and Share