Mono

Station Zuid / Itamar Serussi

dinsdag 18 september 2012, 20.30
Grote Zaal

  • Informatie
  • Prijzen
  • In de media

Deze voorstelling heeft afgelopen april met veel succes getoerd in de zuidelijke provincies. Recensente Annette Embrechts schreef in de Volkskrant dat 'Serussi een (internationale) doorbraak verdient'. En dat gaat misschien lukken, want Mono wordt in het najaar hernomen, niet alleen in Amsterdam, maar ook in Parijs en London.

De inspiratie voor Mono vond Itamar tijdens het kopen van een kinderwagen voor zijn netgeboren tweeling. ‘In drie klikbewegingen van mono naar duo kinderwagen. En weer terug. 'Mono gaat over de verschillende gebeurtenissen, keuzes en toevalligheden die samenkomen en daardoor iets nieuws creëren. Precies zoals zijn leven nu door de geboorte van zijn tweeling, de internationale erkenning en deze kans om een avondvullende voorstelling te maken, samen een nieuwe richting krijgt.

Mono is genomineerd voor de Zwaan 2012 als 'meest indrukwekkende dansproductie van het jaar'. Genevieve Osborne van Station Zuid is voor haar rol in Mono genomineerd voor de 'meest indrukwekkende dansprestatie'.

duur: ca. 1 uur

1e rang: € 25.00
kortingsprijs : € 21.00
2e rang: € 22.50
kortingsprijs : € 18.50
3e rang: € 17.50
kortingsprijs : € 13.50
4e rang: € 12.50
kortingsprijs : € 10.00
5e rang: € 10.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.

De Volkskrant, 5-4-2012

Choreografische ster verdient doorbraak ****
Download pdf


Station Zuid / Itamar Serussi
www.danshuisstationzuid.com
choreografie Itamar Serussi Sahar
dans o.a. Genevieve Osborn, Milena Twiehaus
muziekcompositie Richard van Kruysdijk
Bestel online!
Bookmark and Share