Meet and Eat: dinner story

Gregory Maqoma

donderdag 12 juli 2012, 19.00
Koninklijke Foyer

  • Informatie
  • Prijzen

JULIDANS MEET & EAT: ETEN MET DE CHOREOGRAFEN / dine with the choreographers

In Julidans Meet & Eat ontmoet u de choreografen voor of na de voorstelling, in een intieme setting met hapjes en drankjes. U hoort het verhaal achter de voorstelling en kunt vragen stellen. Kaarten voor Julidans Meet & Eat kunnen zowel los als in combinatie met de voorstelling gekocht worden.

Koninklijke Foyer, 19.00 - 20.30 u.

Moderator: Marnix de Bruyne

Marnix is oud-correspondent in Zuid-Afrika voor Het Parool en voormalig redacteur Afrika bij de Volkskrant. Hij schrijft als freelance journalist geregeld over Afrika en is auteur van Het Land van Soekmekaar, waarvoor hij de strijd om land in een Zuid-Afrikaans plattelandsdorp sinds 1994 heeft gevolgd

duur: ca. 1 uur 30 minuten

In het kader van Julidans

dinerticket: € 15.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.
  • English

JULIDANS MEET & EAT / dine with the choreographers

At Julidans Meet & Eat, you can meet with the choreographers before or after the performance, in an intimate setting with refreshments. The choreographers tell the stories behind the performance and they will answer any questions you may have. Tickets for the Julidans Meet & Eat can be purchased separately or in combination with the performance.

Koninklijke Foyer, 19.00 - 20.30 h.

Moderator: Marnix de Bruyne

Gregory Maqoma
Bestel online!
Bookmark and Share